07-07-10

Veerle wint in Tessenderlo

Abdi Bashir en Veerle Dejaeghere winnen 'The Classic' in Tessenderlo

Veerle Dejaeghere

Abdi Bashir en Veerle Dejaeghere hebben in Tessenderlo de 25e editie van 'The Classic' gewonnen. Bashir finishte 13 seconden voor Stefan Van Den Broeck en 39 voor Hans Janssens. Lander Van Droogenbroeck werd op 47 seconden vierde en is leider in het regelmatigheidscriterium 'Partena Run Classics'.
 
Bashir
Van bij de start gingen Hans Janssens en Koen Neven in het offensief. Stefan Van Den Broek, die rustiger was vertrokken, kwam na enkele kilometers onder stoom en nam de leiding over. Voor Koen Neven lag het tempo iets te hoog. Abdi Bashir kon zijn wagonnetje nog net aanhaken, maar liet het kopwerk volledig over aan Van Den Broek. In de laatste 400 meter ging Bashir dan in de aanval en liet hij Van Den Broek achter.
 
Dejaeghere
Bij de vrouwen moest Veerle Dejaeghere bijna verstek laten gaan. De leidster in de Partena Run Classics werd in de Antwerpse tunnel opgehouden in de file, maar kon op het nippertje nog de start nemen. Maar Dejaeghere liet dat niet aan haar hart komen en won voor Kim Bosmans en Kim Geypen.. (belga/sam)

09:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-05-10

Veerle wint in Knokke Run 1 mei 2010

Bij de vrouwen stond er geen maat op Veerle Dejaeghere. Ze haalde het in 34:24, met bijna drie minuten voorsprong op Kim Geypen. Thuisloopster Anne Marie Danneels mocht mee op het podium. Ook Dejaeghere mocht door haar zege de oranje leiderstrui van de Partena Run Classics Vlaanderen aantrekken

kno023

 

kno024

08:22 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

12-04-10

Veerle wint Run Oostende

Bij de vrouwen stond er zoals verwacht geen maat op Veerle Dejaeghere (16:53). De winnares van de Hemaco Dwars door Dendermonde, Ysabelle Vuillard (17:37), werd knap tweede en Kim Geypen (18:02) volgde als derde.

"De laatste 2 km was het knokken tegen de wind, maar gelukkig kon ik rekenen op de steun van Jeremy Van Ophem", vertelde de West-Vlaamse winnares achteraf. "Ik had medelijden met Davy Stieperaere die het in de verte helemaal in zijn eentje moest zien te klaren."

Veerle Dejaeghere is meteen ook de eerste leidster in het regelmatigheidscriterium Partena Run Classics Vlaanderen. Met de DVV Antwerp 10 Miles & Marathon volgt op 25 april de tweede wedstrijd, maar Dejaeghere zal haar leidersplaats niet kunnen verdedigen. Die dag loopt ze namelijk in Zwitserland (foto's van Alain Buyck)

sized_oost001

sized_oost003

07:11 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-10

Veerle Belgisch kampioen in Oostende

14/03/10 (Stene-Oostende) - Veerle Dejaeghere/HULS verlengde haar BK-titel op de lange cross en won voor de 9de keer de eindstand van de Crosscup.

 

De Ardooise, die Nederlandse les aan allochtonen geeft, deed met dat laatste één keer beter dan Vincent Rousseau met wie zij tot dan dit record deelde. Het was haar 3de crosstitel, want zij won in 2003 op de korte afstand.

Merkwaardig, omdat zij vorig jaar in Oostende uitbundig haar afscheid aan de competitiesport had gevierd. De 36-jarige halve fondspecialiste van weleer sprak zondag alvast niet meer van afscheid nemen. Waarom ook ? Zij stak ver boven de concurrentie uit. Er kondigde zich na haar nederlaag tegen Selien De Schrijder/RCG in Dour nochtans een spannend duel aan. Barbara Maveau/FLAC mengde zich aanvankelijk ook in de titelstrijd. Zij voerde de forcing. Maar na 2 km wist iedereen beter. Veerle Dejaeghere nam in geen tijd 50m voorsprong op doctoraatstudente Selien De Schrijder en haalde het met 17 seconden. Selien liep even probleemloos voor de 2de keer op rij met het zilver weg. Barbara stond naast het podium. Xenia Luxem/OLSE, bezig aan de voorbereiding op de marathon van Rotterdam, greep het brons.

BELGA-PICTURE-19330175

 

BELGA-PICTURE-19330120

 

BELGA-PICTURE-19330135

 

BELGA-PICTURE-19330328

21:01 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-03-10

Veerle tweede in de crosscup in Dour

Tijdens de vrouwenrace regende het pijpenstelen. Selien De Schrijder/RCG liep voor haar klassement. Veerle Dejaeghere, snel onderkoeld, diende zich te beperken tot aanklampen. In de eindfase moest ze De Schrijder laten gaan. Selien boekte haar grootste cross-overwinning tot nu toe. Ook Xenia Luxem/OLSE verraste in de aangename zin. Zij bleef Barbara Maveau/FLAC vooraf. Veerle Van linden/DCLA remonteerde de Kenyaanse Masila Ndunge en Stephanie De Croock/ZELE voor de vijfde plaats.

Veerle Dejaeghere: 'Ter plekke bevroren'

Veerle Dejaeghere
trilde als een espenblad na de aankomst. "Ik ben volledig onderkoeld. Nooit kon ik echt met Selien wedijveren. Ik probeerde het een keer of twee van haar weg te gaan, maar het leek wel of ik bleef ter plaatse trappelen. Blij dat dit achter de rug is."

Foto's van site crosscup

BELGA-PICTURE-19046212

BELGA-PICTURE-19046239

 

BELGA-PICTURE-19046036

06:54 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-02-10

Veerle derde in Hannuit

Bij de vrouwen won de Ethiopische Almensch Belete, voor de Oekraïense Tatjana Golovtsjenko. Veerle Dejaeghere werd derde en wordt zo ook steviger leider in de tussenstand.
han1

 

han2

 

han3

07:20 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

03-01-10

Veerle derde in de crosscup van Hulshout

De Ethiopische Almensch Belete heeft net als in 2009 in Hulshout de vijfde manche van de Lotto CrossCup gewonnen. Haar landgenote Anteneh Emebeth was tweede, Veerle Dejaeghere derde. Bij de mannen was Dame Tasama de snelste. Krijn Van Koolwijk werd knap vierde, Pieter Desmet vijfde.
Belete sprint naar de zege bij de vrouwen. (foto belga)

Veerle Dejaeghere voerde op een besneeuwd parcours de forcing in Hulshout en trok het deelnemersveld uit elkaar. In de tweede ronde konden enkel de 3 Ethiopische atletes Almensch Belete, Geneth Yalew en Anteneh Emebeth haar tempo nog volgen, Veerle Van Linden moest een kloof laten.

Het viertal bleef samen. In de vierde en laatste ronde pakte eerst Emebeth uit met een versnelling, maar haar 3 metgezellen gaven geen krimp. Belete, winnares van de tweede Lotto CrossCup-manche in Mol, liet zich niet zien op kop. Dejaeghere probeerde het op haar beurt, maar ook onze landgenote raakte niet weg.

Zo kregen we een erg langgerekte sprint met 4. Emebeth zette als eerste aan, Belete kon als enige volgen en liep haar nog voorbij. Zo pakte Belete, die het erg tactisch had gespeeld, haar tweede opeenvolgende zege in Hulshout. Emebeth was tweede, Dejaeghere derde, Yalew vierde. Van Linden legde even later beslag op een mooie vijfde plaats.

Met nog drie manches te gaan verstevigt Dejaeghere haar leidersplaats in het Lotto CrossCup-klassement. "Ik wilde graag iets tonen voor eigen volk, maar winnen zat er niet in", sprak Dejaeghere achteraf. "Ik heb in de kerstvakantie goed kunnen trainen en ook goed kunnen rusten. Ik wens mezelf vooral een blessurevrij 2010 toe."
huls8
huls9


Almensch Belete heeft in Hulshout de vijfde manche om de CrossCup gewonnen. De Ethiopische haalde het voor haar landgenote Etea Emebeth en Veerle Dejaeghere. Dankzij haar derde plaats blij die laatste leider in de tussenstand.

 

Belete maakte het verschil pas in de slotkilometers. Ze ging toen solo en liet haar drie concurrentes achter zich. Dejaeghere liep bijna de hele wedstrijd mee op kop.

"Dit is een leuk parcours. Spijtig dat ik het niet heb kunnen afmaken. Tijdens de kerstvakantie heb ik vooral veel gerust. Hopelijk kan ik het seizoen volmaken zonder blessures."

Belete was in 2009 ook al laureate in Hulshout.

Uitslag:

1.A.Belete (Eth) in 21'07"
2.E.Emebeth (Eth)
3.V.DEJAEGHERE
4.G.Yalew (Eth)

DSC_3282


DSC_3300

 

De laatste twee foto's van Jorgen Lammens

18:31 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-01-10

Veerle start zondag in de crosscup in Hulshout

VEERLE VS VEERLE

Bij de vrouwen krijgt Veerle Dejaeghere de rode loper uitgerold. De West-Vlaamse finishte in de drie vorige individuele proeven telkens als eerste en haar jonge rivalen Schenkel en De Schryder konden in Brussel hun kansen niet verdedigen wegens ziekte. Zondag zijn ze er wel bij, maar Veerles dichtste concurrente blijft Veerle Van Linden, zij het op respectabele afstand.

Haar concurrenten komen eveneens uit het buitenland: Almensch Belete is weer van de partij, maar ook de andere Ethiopische meisjes Yalew en Emebeth en de Kenyanen Kipketer en Ndunge hebben podiumambities.

07:10 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-12-09

Veerle 8 ste in de crosscup van Brussel

Veerle Dejaeghere: eerste Belgische

"Het was voor mij, in tegenstelling tot twee jaar geleden, knokken om in de toptien te geraken. Ik weet uiteraard wat de oorzaak is: ik train stukken minder dan vroeger. Het doet natuurlijk een beetje hartzeer, maar die klok kan ik nu toch niet meer terugdraaien", verklaarde Dejaeghere.

"Toch ben ik tevreden dat ik nog als eerste Belgische over de eindstreep rende. Dat Sandra Schenkel afwezig was, vergemakkelijkte uiteraard een beetje mijn taak. Ik werkte mijn opdracht dan ook vlot af al was het niet altijd gemakkelijk om in de sneeuw de voeten juist te plaatsen.", besloot Dejaeghere.

Brus10

dejvl

 lvcp

20:43 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

16-12-09

Veerle start zondag in de crosscup van Brussel om 14.00

Kan Veerle Dejaeghere haar stunt van vorig jaar overdoen? Toen leverde de West-Vlaamse een prestatie van de bovenste plank door de wedstrijd te winnen. Dit jaar komt ze echter minder getraind aan de start. Toch blijft ze tot nader order de beste Belgische, ondanks de puike verrichting van Sandra Schenkel (15de) op het EK. Veerle Van Linden en Selien De Schryder zijn de andere Belgische atleten die Dejaeghere het leven zuur kunnen maken. Het internationale veld is er een om u tegen te zeggen. Yalew, Emebeth en Belete uit Ethiopië, Chenonge uit Kenya, Herzog uit Nederland, Augusto en Felix, beiden uit Portugal, vierde en zesde op de EK, Holovchenko uit Oekraïne (achtste) zijn kandidaten voor het podium.

10:12 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-09

Veerle was vandaag supporter in Oudenaarde

 

Veerle kwam vandaag supporteren in Oudenaarde.
Hier een foto met Shari Lammens en met Linske Peeters(foto) Jorgen Lammens

DSC_2458

17:47 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

30-11-09

foto's Veerle crosscup Roeselare (PEGGY VERSMESSE)

VEERLE8

 

VEERLE7

 

VEERLE6

 

VEERLE4

 

VEERLE3

22:14 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

29-11-09

Veerle derde in de crosscup in Roeselare

Veerle Dejaeghere derde in crosscup van Roeselare

De Portugese Ana Dulce Felix heeftin Roeselare de derde manche van de CrossCup veldlopen gewonnen. Ze had aan de aankomst een vijftal seconden voorsprong op de Deense Maria Sig Möller. Veerle Dejaeghere werd derde, Veerle Van Linden vierde. BELGA-PICTURE-16819052

cc roeselare 002

image0011

roes20091129_0017

19:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

23-11-09

Veerle 5 de in Tilburg

Gisteren is Veerle 5 de geworden in de Warande loop in Tilburg.

IMG_0217

06:57 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-11-09

Veerle wint vandaag in Duffel

Duffel 077

21:01 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-11-09

sfeerfoto's van crosscup Mol (Jorgen Lammens)

DSC_1544

DSC_1536

DSC_1507

10:57 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-11-09

Veerle vierde in Mol crosscup

Veerle Dejaeghere: "Tevreden na rommelweek"

"Ik kon niet beter. Er leek geen einde te komen aan deze wedstrijd. Alles bij elkaar mag ik niet klagen. Ik had een rommelweek en moest een heleboel praktische zaken regelen voor mijn aankomende echtscheiding. Daardoor trainde ik deze week amper 57 kilometer. Te weinig om te schitteren, maar de Crosscup blijft mijn hoofddoel."

1. Almensch Belete (Eth) de 6.400 m in 22.03
2. Fionuala Britton (Ier) 22.07
3. Deirdre Byrne (Ier) 22.29
4. Veerle Dejaeghere 22.32
5. Linda Byrne (Ier) 22.32

Net als vorig jaar was tegen Almensch Belete geen kruid gewassen. Op de moeilijke omloop van Mol voelde de Ethiopische zich in haar sas. Aanvankelijk leidde nochtans de Ierse Fionnuala Britton. Haar tempo lag zo hoog, dat alleen Belete bij machte was haar te volgen. Achter dit tweetal vormde zich een groepje met de Ierse zusjes Byrne en Veerle Dejaeghere. Op de lastige zandstroken dartelde de lichtvoetige Belete van haar concurrente weg om makkelijk te zegevieren voor Britton. Voor de derde plaats kwam Veerle Dejaeghere net iets tekort. Deirdre Byrne bleek in de laatste kilometer frisser te zitten dan de West-Vlaamse die zich evenwel geen zorgen hoeft te maken voor de Lotto CrossCup.

mol04

 

mol05

20:41 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-10-09

sfeerfoto van Veerle crosscup relays)Jorgen Lammens

DSC_1127

 

DSC_1134

08:16 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

26-10-09

Foto's crosscup relays in Gent (foto's site crosscup)

VeerleDejaeghere

 

VeerleDejaeghere0001

Seniorendam0004

 

Seniorendam0005

10:27 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-10-09

Veerle knap vierde met haar team Hulshout

Veerle Dejaeghere: 'ik heb afgezien'

Dejaeghere: 'Ik kom zeker aan de start in Mol.'
Veerle Dejaeghere overschreed uitgeput de meet. "Ik heb afgezien vandaag. Het was werkelijk heel zwaar. Hoe ik de kloof op de loopsters voor me kon dichten, is me nog een raadsel. Onderweg dacht ik: "trainen meisje, trainen en nog eens trainen."

Dejaeghere, die dit voorjaar haar afscheid aangekondigd had, kon kennelijk moeilijk zonder de sport. "Het kriebelde al meteen na ene week of drie. Uiteindelijk besloot ik nog in competitie uit te komen, zonder al die zware trainingsarbeid. Ik geef fulltime les aan allochtonen en dat slorpt bijna al mijn tijd op. Ik loop van cross tot cross. In Mol kom ik zeker aan de start. Daar zal ik kunnen zien waar ik sta ten opzichte van mijn concurrenten en kan ik eventuele conclusies trekken."

Verslag Gent : Voordien hadden de vrouwen van de Vilvoordse club zich eveneens in de kijker gelopen met net hetzelfde trio als vorig jaar. Met Zenobie Van Gansbeke en Eline Dalemans lag KAAG nochtans lange tijd aan de leiding. Pas in de derde aflossing moest Nathalie Ameloot die prijsgeven aan Veerle Van linden van DCLA. Maar ook dat was van korte duur. Almensch Belete stormde naar voor en pakte een nieuwe zege. DCLA en KAAG behielden hun podiumplaats, want Veerle Dejaeghere kwam wel terug uit de achtergrond, maar bracht Hulshout niet dichter dan rang vier, net vóór RC Gent. foto's Chris De Haes en Peggy Versmesse VEERLE6

VEERLE4

VEERLE2

CC Relays 146

 

20:09 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-10-09

artikel crosscup

'Gestopte' Dejaeghere jaagt op negende CrossCup

Veerle Dejaeghere wil de komende maanden de 8 manches van de CrossCup lopen. Dat heeft organisator Jos Van Roy gezegd op de voorstelling van de CrossCup 2009-2010. Dejaeghere liep op 1 maart in Oostende haar afscheidscross. Ze werd er Belgisch kampioene en won ook voor de achtste keer de CrossCup. Al snel na haar afscheid maakte Dejaeghere echter haar opwachting in het wegcircuit en nu duikt ze ook opnieuw het veld in.
 
Lerares

"Het is niet de bedoeling dat Veerle opnieuw profatlete wordt", weet Jos Van Roy. "Ze blijft voltijds lesgeven maar wil deze winter toch blijven lopen. Naar eigen zeggen doet ze dat met bescheiden ambities maar wie Dejaeghere een beetje kent, weet dat ze het de rest knap moeilijk zal maken en normaal ook zal meestrijden voor de eindzege."
 
Rousseau

Als Dejaeghere er in slaagt de CrossCup een negende keer te winnen, doet ze beter dan de legendarische Vincent Rousseau, met wie ze het record nu nog deelt. Bij de mannen mikt Pieter Desmet op een vierde eindzege.
 
Acht zeges

De CrossCup begint naar traditie met een relayswedstrijd voor teams, nu zondag aan de Blaarmeersen in Gent. Daarna volgen de individuele manches in Mol (8/11), Roeselare (29/11), Brussel (20/12), Hulshout (03/01), Hannuit (14/02) en Dour (28/02). De finale wordt op 14 maart gelopen in Oostende. De

14:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-10-09

Veerle start in de crosscup 2009-2010

Mail0004

08:32 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

27-07-09

Foto getrokken in de KBC Nacht

DSC_7479 (Large)

14:30 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-07-09

Veerle wint in Tessenderlo

Bij de vrouwen haalde Veerle Dejaeghere al vlug de spankracht uit de wedstrijd. Ze had ruim de tijd om te genieten van de kermissfeer in Tessenderlo. Isabelle Sluysmans finishte op anderhalve minuut als tweede. Griet Terryn vervolledigde het podium.

Top-5 vrouwen 10 km
1. Veerle Dejaeghere 33:16
2. Isabelle Sluysmans 34:54
3. Griet Terryn 35:04
4. Elke Van Hoeymissen 35:17
5. Helga Sibick 35:23
Classic85

 

Classic89

 

Classic94

 

Classic97

13:42 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

22-05-09

Foto's van Veerle in Gent (Jorgen Lammens)

CSC_4431

 

DSC_4415

DSC_4417

02:25 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Veerle wint stadsloop Gent

Groene Veerle Dejaeghere wint Gentse stadsloop

Groene Veerle Dejaeghere wint Gentse stadsloop
21/05/2009

Veerle Dejaeghere uit Ardooie won de Gentse stadsloop bij de vrouwen. Haar steun voor Groen! kon ze niet verbergen: vote green, think big! Groen! Gent wenst haar proficiat met haar sterke overwinning.

djgentv

Veel succes ook op 7 juni: Veerle staat op de 21e plaats voor Groen! West-Vlaanderen

02:14 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-05-09

Veerle wint nu ook in Brugge (foto's van Caroline Devos)

Veerle Dejaeghere
a05

Veerle Dejaeghere, die zowel in Oostende, Antwerpen als Knokke de beste vrouw was, werd niet verwacht in Brugge, maar startte uiteindelijk toch. Dat zal de concurrentie geweten hebben. Ze pakte ook op een voor haar ongewone afstand haar vierde zege op rij in de Running Tour en wordt uiteraard nog steviger leidster met 100 punten. Dejaegheres tijd: 50:52. Isabelle Sluysmans werd tweede (51:44), Annemie Danneels was derde (52:39). foto's van Caroline Devos

bru1

 

bruk2

 

briff

19:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

02-05-09

Foto aankomst Veerle in Knokke

sized_BERT1850

07:31 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

01-05-09

Veerle wint nu ook in Knokke (foto's Jorgen Lammens)

Bij de vrouwen schreef Veerle Dejaeghere de eerste twee manches op haar naam. Ze was in Oostende en Antwerpen telkens de snelste over een afstand van 5 km. In Knokke bracht ze ook de 10 km tot een goed einde. Ze haalde het solo in een tijd van 33:13. Elke Van Hoeymissen was tweede in 34:42. Isabelle Sluysmans derde in 34:55. Dejaeghere verstevigt met haar derde zege op rij uiteraard haar leidersplaats in de Partena Run Classics Vlaanderen.

Top-3 vrouwen Knokke 10 K
1. Veerle Dejaeghere 33:13
2. Elke Van Hoeymissen 34:42
3. Isabelle Sluysmans 34:55

DSC_3783

DSC_3785

 

DSC_3786

 

DSC_3795

 

DSC_3798

 

DSC_3802

DSC_3810

19:28 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-04-09

Veerle wint in Antwerpen

DEJAEGHERE OUTSTANDING OP 5 KM

Veerle Dejaeghere
demonstreerde in de ASICS Ladies Run 5 km. Net als in de Run Oostende liep ze solo naar de eerste plaats, waardoor ze haar leidersplaats in de Partena Run Classics Vlaanderen verstevigt.

Met 15:38 pakte Dejaeghere de eerste plaats. Veerle Van Linden was tweede in 15:51, Elke Van Hoeymissen derde in 16:06.

"De volgende twee wedstrijden die meetellen voor het Partena Run Classics Vlaanderen-klassement zijn 10 km (in Knokke) en 15 km (in Brugge) lang. Dat wordt extra trainen voor mij, want normaal is mijn langste afstand 8 km. Maar we zien wel wat het wordt', bleef Dejaeghere zoals altijd optimistisch

ten20090426_0010

 

ten20090426_0012

04:17 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende