29-10-06

Veerle wint met haar team in Gent de crosscup relays

 
 
vdjcoverrelays
 
DSC_3045
 

Lotto CrossCup Relays Gent

 

Veerle Dejaeghere moest de klus vanaf de kop alleen maar afmaken, een opdracht waarin de West-Vlaamse met brio slaagde. Derde werd Roba met een opvallend sterke Anke Van Campen, die in de laatste ronde nog Marieken Verhaeghe van Daring Leuven en Griet Terryn, de Limburgse van FC Luik, voorafging

uitslag :

1. Flac (Jaimie Demuynck, Barbara Maveau en Veerle Dejaeghere)
2. AZ Weetjes (Helga Sibick, Els en Sylvie Verthé)
3. Roba (Anja Puttemans, Elke Steffens, Anke Van Campen

Veerle Dejaeghere: "niet makkelijk"
In tegenstelling tot wat men zou vermoeden, had Veerle Dejaeghere het alles behalve makkelijk om de voorsprong die Barbara Maveau had bijeengesprokkeld voor Flac, te behouden. "Ik ben doodmoe. Vrijdag was mijn laatste dag op school. Voorbereiden tot 11 uur s? avonds en om 6 uur op, dat is slopend als je atletiek op enig niveau wil beoefenen. Nu heb ik een contract voor 1 jaar bij Bloso. Ik moet presteren, want ik ben professioneel. Een plaats bij de eerste 12 op het WK of een scherpe tijd op de steeple is de voorwaarde om de overeenkomst met één jaar te verlengen. Ik wil mijn kans wagen."

PICT0032kopie
Veerle krijgt de stok.....
 • Dejaeghere: "Ik moet vooral mijn ploeggenotes bedanken. Zonder hen had ik het niet gekund. Ik hoop dat ik mijn titel dit seizoen kan verlengen, maar met Nathalie Devos zal ik het moeilijk krijgen."
 • PICT0037kopie

  Veerle fier op het podium.

  veerle web

   

  (foto: Parewyck)

  PICT0009kopie
  Chris (die samen met Mariska de site doet voor Veerle) met Veerle

   

  veerle webs

  (Parewyck)
  PICT0033kopie
   
  PICT0035kopie
   

  PICT0036kopie

   

  verslag Het Laatste Nieuws:

  FLAC beste vrouwenteam
  FLAC heeft gewonnen bij de vrouwen. Het team met Jaimie Demuynck, Barbara Maveau en Veerle Dejaeghere bleef in de relayswedstrijd AZ Weetjes en ROBA voor. De rode leiderstrui is voor Veerle Dejaeghere, de laureate van de vorige CrossCup.

  Helga Sibick (AZ Weetjes) was de eerste die afstand nam van de rest en het pak op een lint trok. Tot aan het eerste aflossingspunt hield zij de leiding vast. Nadat Barbara Maveau de stok overnam van Jaimie Demuynck kwam FLAC aan de leiding. Achter Maveau vormde zich met AZ Weetjes, DCLA (I) en DCLA (II) een trio. Veerle Dejaeghere mocht de laatste ronde voor haar rekening nemen en stond de leiding niet meer af. Sylvie Verthe finishte voor AZ Weetjes als tweede, voor Anke Van Campen van ROBA. Griet Terreyn (RFCL) eigende zich de vierde plaats toe, net voor Marieken Verhaeghe van DCLA (I).

  "Het is natuurlijk nog lang, maar ik kan niet ontkennen dat dit alvast een heel goed begin is", reageerde Dejaeghere. "Ik heb veel te danken aan Barbara Maveau, die een ronduit schitterende wedstrijd liep. Zij zorgde ervoor dat we aan de leiding kwamen en het was dan aan mij om het af te maken. Dit zit dus wel goed. Eerder deze week ondertekende ik mijn contract bij Bloso. Dat loopt
  tot 31 oktober 2007."
  foto's Sporza :
  S_061029_Cross_DejaeghereMM-20061029-154609
  S_061029_Cross_Vrouwen-20061029-164813
   
  258

  De vrouwen gaan de laatste aflossing in. Barbara Maveau stuurt Veerle Dejaeghere naar winst voor FLAC. (© Nadia Verhoft)

  20:39 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

  Commentaren

  :-) Van harte proficiat en nog een fijne avond verder.
  Groetjes

  Gepost door: curly | 29-10-06

  Lieve veerle,,
  goed gedaan meid ik kijk echt naar jou winterseizoen uit!
  mega dikke zoen
  Marisje (ll)

  Gepost door: Mariska | 29-10-06

  De commentaren zijn gesloten.