12-02-07

SPECIAAL NIEUWS OVER VEERLE

veertNBSN_C18veerle
 
huls1

Veerle vanaf nu bij Atletiekclub Hulshout

Veerle Dejaeghere sluit aan bij A.C. Hulshout

Vrijdag 9 februari 2007 kunnen we met trots melden dat Veerle Dejaeghere, momenteel leider in de Crosscup, onze club komt uitbreiden. Samen met Natalie De Vos en al onze andere atleten zullen wij A.C. Hulshout nog meer in het nieuws laten komen. Veerle sluit bij A.C. Hulshout aan omdat haar doelstellingen in de lijn van onze club liggen, een familiale club met veel sfeer en gemotiveerde atleten, medewerkers en bestuursleden.
                        
Veerle in wedstrijdkledij                                          Bloemen overhandigd door de voorzitter Leo Thijs                            Veerle geeft handtekening aan lln

Maandag heeft zij de officiële bekendmaking gemaakt samen met RTV in de school op 't Eindeke te Hulshout.

Foto's van deze bekendmaking: klik hier

Maandagavond tijdens het RTV journaal is er een reportage.

Wij wensen Veerle alvast een leuke tijd bij de Hulshoutse atletiekclub

Verslag van V.Systems-ARB jeugdatlete Evelien De Haes :

top
 
decoration
 
decoration
 
 
 
 
 
 

12-02-2007

Veerle Dejaeghere in de klas van mijn papa

veerle

Na de Belgische kampioene veldlopen, Natalie De Vos, heeft het ARB-team van de Hulshoutse atletiekclub er een tweede kampioene bij:  Veerle De Jaeghere.  Opdat juf. Veerle (in een vorig leven stond ze immers ook voor de klas) zich onmiddellijk thuis zou voelen in Hulshout werd ze ontvangen door de kinderen van het derde leerjaar, de klas van mijn papa.

De kinderen maakten kennis met Veerle, mochten haar vragen stellen over het leven als topatlete. Maar dan werd het tijd voor het echte werk: In allerijl werd er een steeplerparcours aangelegd op het speelveld van de school.  De kinderen kregen initiatie in steeple.  Na een stevige opwarming werd er over de balken gesprongen, er was zelf een fictieve waterbak waarover geploeterd moest worden.  De kinderen van de klas van  onze papa kregen dus de eer om samen met een Belgische kampioene, een recordhoudster, een dame met klasse waarmee je buiten de Belgische grenzen kan komen … een korte atletiektraining af te werken.

Na de loopsessie waren de kinderen getuige van de overgang van Veerle naar het ARB-team van A.C. Hulshout.  De handtekening werd onder het contract geplaatst op de rug van een jarige leerling van de klas.  Dit meisje had dan weer voor de gelegenheid mijn wedstrijdplunje aan.  Dus …Veerle heeft op mijn truitje getekend voor mijn club, zalig!

veerle3

veerle2

18:28 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.