12-08-07

Veerle 's hond in belangstelling in Ninove

Veerle was gisteren aanwezig in Ninove (Flanderscup) maar de belangstelling was vooral niet Veerle maar haar hond :

18

 

14:12 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

succes Veerle,

Veeel succes gewenst op de kampioenschappen ( ook daarbuiten uiteraard) wij hopen allen op een sterke prestatie, dus meid GA ER VOOR !!!

groetjes

Annick en Vic

Gepost door: Vic Van Hoof | 14-08-07

Proficiat Dag Veerle,

Mijn naam zal je niets zeggen maar wij komen elkaar regelmatig in en rond het Stadion van Izegem. Ik ben vorig jaar begonnen met Start to Run en ik loop nog altijd. Ik werk toe naar de halve marathon en 25 km. Omdat je altijd vriendelijk bent en niet neerkijkt op de recreanten, hou ik eraan je te feliciteren met het behalen van een finaleplaats in de 3000 m steeple. Indien er in Izegem een prijs zou toegekend worden aan de vriendelijkste en sympathiekste atlete, win jij die met een ongekende voorsprong. Samen met Piet Deveugehele en Karen Pollefeyt ben jij één van de weinige topatleten die niet neerkijken op ons en die ons niet vervloeken als we eens in de weg lopen. Van de andere atleten, zoals Vanhaecke en Seynaeve krijgen we in het beste geval een boze blik wanneer we niet rap genoeg langs de kant gaan. Is het zo moeilijk om vriendelijk te zijn? Ik was al lang van plan om je te bedanken voor je attitude naar ons de recreanten toe en het WK is de ideale gelegenheid hiervoor.
PS: Ik loop op dinsdag en donderdag en wanneer het een beetje mooi weer is, draag ik een donkerblauwe pet met DE POST op.
Succes in de finale en tot binnenkort,
Jan Van der Straeten - Kachtem

Gepost door: Van der Straeten Jan | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.