25-08-07

Brief van Veerle uit Osaka na de wedstrijd

Hallo, hierbij de 1e foto's uit Japan.
Gr.
Christoph
Hallo allemaal!
Oef! 't Is gelukt! Ik ben heel blij dat ik de finale gehaald heb. Ik had wat schrik omdat ik in de eerste reeks zat, ik had de 5e tijd van mijn reeks. De eerste 4 en de 3 tijdsnelsten konden naar de finale. Op het opwarmingsterrein had ik de Franse Julie Coulaud gevraagd om samen te werken als het tempo niet snel zou gaan. Maar ze zag ht niet zitten... Ik heb toen met Rose McGettigan afgesproken. Gelukkig maar!
Tijdens de wedstrijd viel de hitte nog mee, vond ik. (Het water in de waterbak was wel warm en dat is niet zo aangenaam) Christoph had gezien dat het om 10u al 33° was en 67% luchtvochtigheid.
Ik was tamelijk snel gestart want de eerste balk stond er al na ongeveer 50m.
Ik kon de hele wedstrijd het kopgroepje volgen. Af en toe moest ik wel wat doorbijten, maar toen ik op het grote scherm zag dat we met een groepje van 4 op kop liepen, gaf dit vertrouwen. Ik werd 3e in 9'38".
Nog een dikke kus voor Christoph, Michel, mijn ouders en zus, mijn schoonouders, Ignace! Zonder hen lukt dit niet! Ook nog een grote "merci" voor iedereen die met me mee trainde, want zonder hun steun zou me dit niet lukken! En bedankt Lien en David voor de wandelingen met Flavie!! Duimen, hé, maandag! Ik loop om 13u20 Belgische tijd.
XXX
Veerle
Afbeelding 007
Afbeelding 011
Afbeelding 044
____________Afbeelding 049
________________________________________________

Afbeelding 066
Afbeelding 077

Afbeelding 096
Afbeelding 129

Afbeelding 161
Afbeelding 178

11:02 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai zeg, goed gedaan! Komaan hé!!

Gepost door: supporter | 25-08-07

De commentaren zijn gesloten.