25-11-07

Veerle 4 de en 1 ste Belgische crosscup Roeselare

Veerle Dejaeghere: '10% kans dat ik naar EK ga!'

Veerle Dejaeghere had het niet makkelijk in Roeselare. "Die zompige omloop ligt me niet en ook de balken leken met zwaarder dan de hindernissen op de steeple. Mijn trainer wil niet dat ik naar de EK ga en ik moet concluderen dat hij misschien gelijk heeft. Ik draai nog niet zoals het hoort en forceren heeft geen zin. Tien procent kans geef ik me dat ik naar Toro ga."

RoesC

zo 25/11/07 - De Roemeense Acunta Bobocel heeft de CrossCupmanche in Roeselare gedomineerd en gewonnen. Veerle Dejaeghere eindigde als vierde. Bij de mannen ging Pieter Desmet weer met de zege lopen.

De eerste vier Belgen mogen naar het EK en dat lokte Nathalie De Vos naar Roeselare. Zij is bijna helemaal hersteld van een blessure.
 
 

Ze zal zich haar deelname niet beklagen, want na een rustige start nestelde ze zich in de subtop.

Ook Veerle Dejaeghere, Xenia Luxem en Sigrid Vanden Bempt halen het EK, dat op 9 december in Toro in Spanje wordt gehouden.

Veerle Dejaeghere (foto) twijfelt of ze naar Toro afreist. "De vorm is er eigenlijk nog niet. Ik twijfel nog of ik ga, want met deze conditie kan ik daar niets doen."

"Ik word vandaag geklopt door een Duitse die anders steeds na mij finisht. Ik bespreek met mijn coach of deelnemen aan het EK wel zinvol is."

Uitslag

01. Acunta Bobocel (Roe) in 22'05"
02. Suzanne Hahn (Dui) op 4"
03. Paula Todoran (Roe) - 13"
04. Veerle Dejaeghere - 16"
06. Nathalie De Vos - 39"
07. Sigrid Vanden Bempt - 44"
08. Xenia Luxem - 45
PICT1511
PICT1513
PICT1516
RoesG

20:57 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.