03-10-08

Walk of fame voor Veerle in Ardooie

Ardooie - Burgemeester Karlos Callens krijgt zijn zin. Op zondag 26 oktober wordt hier een eerste stap gezet in de aanleg van een promenade voor lokale mensen die een grote staat van verdienste hebben.

De idee van burgemeester Karlos Callens om in Ardooie een Walk of Fame aan te leggen krijgt vaste vorm. Op zondag 26 oktober worden de eerste vier sterren aangebracht. Het initiatief is geïnspireerd op de prestigieuze promenade in Hollywood, maar dan op dorpsformaat.

Cultuurconsulent Tobias Callewaert spreekt van de Ardooise Star Walk. „De promenade komt op het Marktplein ter hoogte van de vrijheidsboom. Vanaf 26 oktober zullen de wagens tussen de twee parkeerstroken op de aangebrachte sterren rijden.”

Als start worden vier ereburgers vereeuwigd op het beton. Voetballer Marc Degryse, afstandsloper Filip Vanhaecke, loopster en olympisch atlete Veerle Dejaeghere en zangeres Laura Lynn bekomen eeuwige roem. Om in aanmerking te komen voor een ster moet men uitstraling geven aan Ardooie en een uitzonderlijke prestatie leveren op het vlak van sport, cultuur, entertainment of politiek.

De genodigden voor de openingsplechtigheid worden op 26 oktober in het gemeentehuis verwacht tegen 10.00 uur. Om 10.30 uur worden de sterren geplaatst en daarna is er een receptie in het gemeentehuis. (Jan Maeseele)

Nacht_atletiek_282

 

 

13:26 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Eer wie eer toekomt Ere wie ere toekomt!
Proficiat Veerle, na zo'n carrière verdien je dit dubbel en dik!

Groetjes,
Jörgen - Shari & Anniek

Gepost door: Jörgen | 07-10-08

Walk of fame ... lijkt me logisch. Een topatlete als jij hoort daar !!

Gepost door: Bjorn Paree | 07-10-08

Hallo!
Ik weet niet of je me kent, maar toen we van Athene terugkwamen,( begin juli), zat mijn oma naast jou in het vliegtuig =D
xx

Gepost door: Vicky VDP | 19-10-08

De commentaren zijn gesloten.