28-02-09

Mooie radio reportage over Veerle

Mooie radio reportage over Veerle, via deze link

http://www.radio1.be/programmas/stor/

Veerle-Dejaeghere

16:41 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Artikel Het Nieuwsblad over de ouders van Veerle

'Vaak kregen wij de felicitaties als Veerle weer eens won'
Ook voor ouders Veerle Dejaeghere wordt hoofdstuk afgesloten

ARDOOIE - Met het Belgisch kampioenschap veldlopen en de finale van de CrossCup, zondag in Oostende, zet meervoudig recordhoudster Veerle Dejaeghere een punt achter haar indrukwekkende atletiekcarrière. 'Haar laatste cross? Dat zegt ze toch...', lijkt vader Daniël nog een beetje te twijfelen aan haar 'definitieve' afscheid. Ook voor Veerles ouders, haar grootste supporters, wordt een belangrijk hoofdstuk uit hun leven afgesloten.

B2_GVB26U29J_1+WROUDERSVEERLE
Het gesprek met Veerles ouders maakt al snel duidelijk dat de loopster haar welbespraaktheid langs moeders kant erfde. Stefaan Beel
© STEFAAN BEEL

 

Daniël Dejaeghere (66) en Rita Maes (65) wonen nog altijd in de ouderlijke woonst van Daniël op de grens met Izegem in de landelijke Tinnenpotstraat in Ardooie, waar Veerle (35) en haar oudere zus Sabine (42) een zorgeloze jeugd beleefden.

'Ondanks het leeftijdsverschil van zeven jaar hebben de twee zussen altijd goed met mekaar kunnen opschieten. Al is Sabine, intussen apothekeres, iets meer gesloten dan flapuit Veerle', vergelijkt moeder Rita, die prompt demonstreert hoe lekker zij koffie kan zetten. 'Als kind moesten we Veerle dikwijls uit de bomen in de tuin halen. Ze speelde meer met de jongens dan met de meisjes, al kwam dat vooral omdat er in de buurt maar weinig meisjes van haar leeftijd woonden.'

'Lopen is pas later gekomen. Eigenlijk was ze al veertien of vijftien jaar toen haar turnleraar van het Instituut Heilige Kindsheid in Ardooie merkte dat Veerle sneller liep dan de andere jongeren van de school. Hij is toen zelfs speciaal met haar naar Herentals gereden om er deel te nemen aan een scholencross. Hij was het ook die Veerle aanraadde om zich aan te sluiten bij een atletiekclub. Maar aanvankelijk stonden we daar een beetje sceptisch tegenover omdat we opzagen tegen de verplaatsingen naar Izegem of Roeselare. Maar via een vriend en oud-loper is Veerle dan toch lid geworden van de Mandel Atletiek Club in Izegem. Ze had meteen de smaak te pakken, al ging ze het in het begin eerder om het plezier dan om prestaties neer te zetten', vertelt Rita honderduit. Wat meteen duidelijk maakt dat Veerle haar welbespraaktheid toch vooral via moeders kant meekreeg. 'Van wie ze het sportieve meeheeft, weet ik eigenlijk niet. Ik heb in mijn jeugd wel wat gevoetbald, maar sportievelingen kan je Rita en mij moeilijk noemen. Pas toen ze in contact kwam met Michel Rambour is het voor Veerle echt serieus gaan worden', vult vader Daniël, gepensioneerd meubelmaker, aan.

'Later ging Veerle voor onderwijzeres studeren in Torhout. Zo kon ze elke dag naar huis komen om te trainen. Ja, het gebeurde wel eens dat wij ons zorgen maakte of ze haar studies niet zou verwaarlozen voor haar atletiekcarrière. Maar soms nam ze haar boeken gewoon mee op weg naar de training. Honderden keren heb ik haar boterhammendoos klaargemaakt voor een wedstrijd. Ze was een beetje bijgelovig, want er mocht alleen choco op de boterhammen. Op een keer was ik dat vergeten en had ik er confituur opgesmeerd. Ik mocht het nogal horen. Choco én kousen met bolletjes brachten haar geluk', aldus Rita.

Sindsdien woonden haar ouders, meestal met Veerles schoonouders en haar zus, al de wedstrijden bij waar Veerle aan de start verscheen.

'Natuurlijk zijn we trots op wat Veerle presteerde. Als ze zondag aankomt, wint ze voor de achtste keer de CrossCup en kan ze opnieuw Belgisch kampioen worden. Veerle won de Gouden Spike en heeft nog altijd een resem Belgische records op haar naam staan. Het zijn er negen of tien, ik ken ze niet van buiten. Maar één van de absolute hoogtepunt waren toch de Olympische Spelen in 2000 in Sydney. 2000 was sowieso haar topjaar. Maar natuurlijk waren er ook mindere momenten. Veerle bleef niet gespaard van blessures en dan was er de grote teleurstelling op de Olympische Spelen in Peking vorig jaar. Toen het niet lukte, zat Veerle diep in de put. Dat ze haar afscheid iedere keer weer een beetje uitstelde, heeft wellicht ook daarmee te maken: ze wilde revanche nemen en in schoonheid stoppen.'

Al twijfelen haar ouders een beetje of de cross in Oostende wel écht Veerles allerlaatste wedstrijd wordt, ze hebben wel begrip voor haar beslissing om afscheid te nemen van de competitie.

'Veerle wordt in augustus zesendertig jaar. En haar man wil dolgraag kinderen. Het zit er dus dik in dat ik binnenkort voor het eerst grootmoeder word, al lig ik daar niet echt wakker van. Hoe dan ook, ook voor ons wordt een hoofdstuk afgesloten. Een periode waarop wij met even veel plezier terugkijken als Veerle zelf. In het begin zullen we het circuit wellicht wel wat missen. Als je al die jaren het atletiekgebeuren van dichtbij volgt, ontstaat er een hechte vriendenkring. En dikwijls kregen wij de felicitaties als Veerle weer eens een puike prestatie neerzette', weet Rita.

'Toch zijn we niet bang voor 'het zwarte gat'. Daniël speelt nog altijd met zijn vinken en is lid van de vinkenmaatschappij 'Arm maar Eerlijk' in Kachtem.

'En ik zal nog altijd de handen vol hebben met de verzorging van Veerles dieren. Op haar boerderij in Ardooie lopen schapen, geiten, kippen, konijnen en een grote Deense dog, dikwijls ben ik het die hen te eten moet geven. Veerle heeft altijd iets met dieren gehad. Als kind al kwam ze me vaak vertellen dat ik direct moest meekomen omdat ze weer eens een jong katje in nesten had gezien langs de weg. Na haar huwelijk met Christoph Deblauwe woonde Veerle een tijdje in een rijhuis in de Schoolstraat in Izegem. Toen ze naar de buiten in Ardooie verhuisde, waar ze een kleine dierentuin kon uitbouwen, zag je haar opleven', besluit een trotse vader.

Martin Tytgat

10:51 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-02-09

Veerle Dejaeghere: 'Ik draai een bladzijde om'

Veerle Dejaeghere: 'Ik draai een bladzijde om'
Stress zou er niet meer mogen zijn. Na virtueel acht eindzeges in de Lotto Crosscup moet Veerle Dejaeghere zondag nog maar één keer meer winnen om de allerbeste te zijn in de nationale crossgeschiedenis. Toch kriebelt het vanbinnen.
Veerle Dejaeghere: 'Ik geraak moeilijker in slaap de laatste dagen'
"Zenuwen heb ik normaal niet voor een veldloop, maar straks wordt het willens nillens toch anders. De laatste, denk ik dan. Dit mag niet mislopen. Ik weet wat ik kan, maar Sigrid (Vanden Bempt nvdr) is sterk en het parcours is me onbekend. Het is dus een beetje tasten in het duister. Druk is er onrechtstreeks. Iedereen vraagt om interviews, ik besef dat een bladzijde wordt omgedraaid en een periode definitief wordt afgesloten. Ik geraak moeilijker in slaap de laatste dagen..."

Het afscheid valt Veerle Dejaeghere duidelijk zwaar. Onze beste halve fondloopster van het laatste decennium domineerde niet alleen de cross, ze was zich de voorbije jaren ook steeds nadrukkelijker gaan manifesteren als een degelijke steepleloopster. Misschien had ze overstap zelfs te laat gemaakt.

Veerle Dejaeghere: 'Soms denk ik dat ik niet alles heb uitgeprobeerd'
"Het wordt moeilijk om te stoppen. Je moet zoveel afgeven. De trainingen die je zo graag deed, de sfeer van de piste. Soms denk ik dat ik niet alles heb uitgeprobeerd. Anderzijds is daar het verlangen om een gezinnetje te stichten. Daar moet ik ook geen jaren meer mee wachten. Dus kap ik er beter mee."

Zondag kunnen neutrale toeschouwers en supporters een laatste maal een supergemotiveerde Veerle Dejaeghere aan de start verwachten. Het krokusverlof was een onvoorziene gelegenheid om de batterijen nog eens op te laden. Buiten een bijscholing woensdag had ze geen professionele beslommeringen. Die eerste Belgische crosstitel en die achtste eindzege in de Lotto Crosscup: die wordt van haar.

10:09 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

25-02-09

Les adieux de Dejaeghere dimanche à Ostende

Les adieux de Dejaeghere dimanche à Ostende

24.02.09 - 20:33 Les Championnats de Belgique de cross-country, jumelés avec la dernière manche de la CrossCup, seront disputés ce dimanche 1er mars à Ostende.

Le parcours, très sélectif, est situé depuis 2006 au parc sportif 'De Schorre'. Environ 4000 athlètes tenteront de remporter un titre, alors que les organisateurs attendent 10.000 spectateurs.

"Le parcours de l'année passée a été légèrement modifié", explique le président de la Ligue Flamande d'Athlétisme (VAL), Eddy De Vogelaer. "La zone de départ est la même que lors de la première édition disputée à 'De Schorre', et tout a été fait pour que l'ensemble de la course soit visible par un maximum de spectateurs. La fusion avec la dernière manche de la CrossCup nous assure d'avoir les meilleurs athlètes à Ostende dimanche".

La lutte pour le titre promet d'être passionnante dans de nombreuses catégories. Chez les dames, Veerle Dejaeghere disputera la toute dernière course de sa carrière. Elle devra se défaire de Sigrid Vanden Bempt, Elke Van Hoeymissen, Selien De Schrijder, Hanna Vandenbussche, Vanja Knops et Xenia Luxem.

16:57 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Veerle topfavoriet Belgisch kampioenschap in Oostende

Veerle Dejaeghere voor de dubbel
Zondag wordt een belangrijke dag voor de Belgische veldlopers. Dan strijden ze namelijk voor de nationale titels en de eindklassering van de Lotto Crosscup op de Schorre in Stene (Oostende). Voor Veerle Dejaeghere wordt het alvast een bijzondere dag. De West-Vlaamse loopt er haar laatste officiële koers en...kan er voor het eerst Belgisch veldloopkampioen bij de senioren worden.
Veerle Dejaeghere. (foto belga)
Ongelooflijk maar waar! Tenzij een wonder geschiedt zal Veerle Dejaeghere zondag voor de achtste maal eindlaureate worden van de Lotto Crosscup. Een absoluut record, dat meteen vertaalt hoe lang de atlete uit Ardooie het nationale veldlopen heeft gedomineerd. Maar een Belgische crosstitel? Nooit!

"De nationale kampioenschappen vonden altijd heel laat in het winterseizoen plaats", zegt Michel Ramboer, Veerles coach. "Wij lasten meteen na de laatste wedstrijd van de Lotto Crosscup een rustpauze in met de bedoeling zo vroeg mogelijk het minimum te halen voor de Europese of wereldkampioenschappen of de Olympische Spelen in de zomer." Op die manier liet Veerle met uitzondering van 1998, toen ze tweede werd achter Anja Smolders, alle crosskampioenschappen aan haar voorbijgaan.

Zondag wordt het anders. "Veerle is zeer gemotiveerd voor deze laatste wedstrijd. Het is een uitdaging die ze bekroond wil zien met een dubbel: eindlaureate in de Lotto Crosscup en nationaal kampioene", aldus nog Michel Ramboer, die er zondag zelf ook een punt achter zet.

"Ik heb Veerle begeleid van haar 15 jaar tot nu. Het was een plezier en een voorrecht haar te mogen trainen. Veerle had alles. Een echt loperslijf, nooit problemen met gewicht, karakter en doorzettingsvermogen. Gedreven tot en mét, soms wat teveel. Ik moest haar op tijd en stond afremmen. Ik ben echt fier op haar carrière. Ik ben er nu 60, het is mooi geweest. Een betere gelegenheid om afscheid te nemen, kon ik niet kiezen."

16:52 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-02-09

Deze foto kan niet mooier zijn voor Veerle in Dour

sized_dour20090215_0008

Veerle Dejaeghere: "blij met achtste eindzege"

Veerle Dejaeghere nam in schoonheid afscheid van het Waalse crosspubliek. Haar zege in Dour kwam nooit in het gedrang, haar achtste eindzege kan haar niet meer ontglippen.

"Dat is een geruststellende gedachte met het oog op het BK binnen twee weken. In Oostende loop ik mijn laatste cross. Het zou mooi zijn mijn carrière af te sluiten met een laatste Belgische titel. Goed is alvast dat ik me een volle week als een echte profatlete op die koers zal kunnen voorbereiden. Het crocusverlof komt net op tijd!"

22:16 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Verslag site (De Val) crosscup Dour)

Vijfde en laatste keer Veerle Dejaeghere in Dour
 831
Veerle Dejaeghere duldt hier nog het gezelschap van Vanden Bempt, Kitushi en De Schrijder. (© Nadia VERHOFT)
 

15/02/09 (Dour) - Veerle Dejaeghere won voor de vijfde en laatste keer de Crosscup-manche in Dour. Ze koos meteen de ruimte en werd niet meer verontrust.

 


Sigrid Vanden Bempt/DCLA, die haar het vuur aan de schenen had kunnen leggen, was verkouden en verkoos om geen risico’s te nemen. De Leuvense liep weg van Selien De Schrijder/VS en Rosemary Kithusi/VAC. Dejaeghere verklaarde frisser aan de start te zijn verschenen dan voor de Flanders Indoor. “Dat zal ook zo zijn in Oostende over twee weken, want het BK valt in de Krokusvakantie”, verheugt ze zich

22:13 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

foto's crosscup Dour (getrokken door Jorgen Lammens)

DSC_1562

DSC_1571

DSC_1573

CSC_1603

DSC_1650

DSC_1653

22:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Artikel Gazet Van Antwerpen

Veerle Dejeaghere wint CrossCup-manche in Dour

047

16:22 Update Veerle Dejeaghere heeft de CrossCup-manche in Dour gewonnen, dat is de voorlaatste wedstrijd.

Dejaeghere trok na 300 meter wedstrijd al in de aanval. Aan de finish had ze een ruime voorsprong op Sigrid Vanden Bempt en Selien De Schrijder.

Dejaehere kan tijdens de laatste manche, in Oostende, haar achtste eindzege binnenhalen. Die wedstrijd wordt haar laatste ooit.

20:14 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Foto's Veerle crosscup Dour (Mia)

041

050

057

078

083

085

086

099

170

174

20:07 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De eerste foto's crosscup in Dour (site crosscup)

De eerste mooie foto's van de crosscup in Dour (site crosscup)

AFSDour7

FSDour2

FSDour3

FSDourA

17:56 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ARTIKEL SPORZA crosscup Dour

Veerle Dejaeghere is een klasse apart

zo 15/02/09 - Veerle Dejaeghere heeft met groot overwicht de CrossCup-manche in Dour gewonnen. Dejaeghere, die over enkele weken stopt, ging er al na 300 meter vandoor. Bij de mannen lijkt Pieter Desmet zeker van de eindoverwinning. De zege was voor Bonface Kirui (Ken).

Veel atleten, waarbij de zusjes Belete, lieten deze manche links liggen.
 
2661760544
(Belga)

De hele top tien was Belgisch. Sigrid Vanden Bempt werd tweede, Selien De Schryder stond voor het eerst op het podium.

Bij de mannen was de Keniaan Bonface Kirui de beste. Hij hield een aandingende Dame Tasama nog af in de slotmeters.

Kirui leek er een one-man-show van te maken, tot in de slotronde plots Tasama een geweldige remonte inzette.

Kirui deed echter de deur dicht in de laatste bocht en klopte Tasama in het sprintje.

Pieter Desmet werd derde en de eindzege kan hem normaal gezien niet meer ontglippen.

Uitslag vrouwen:

1. VEERLE DEJAEGHERE in 22'58"
2. SIGRID VANDEN BEMPT op 23"
3. SELIEN DE SCHRYDER 30"

17:19 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Verslag site Sport. be / CROSSCUP DOUR

Vijfde zege voor Dejaeghere in Dour
Veerle Dejaeghere heeft in Dour de voorlaatste manche van de Lotto CrossCup gewonnen. Ze liep van start tot finish aan de leiding. Bij de mannen ging de Keniaan Bonface Kirui met de zege lopen.
Lang dulde Dejaeghere de tegenstand niet lang in haar spoor. (foto belga)
Veerle Dejaeghere ging van in de eerste ronde vol door. De leidster in de Lotto CrossCup-klassement sloeg meteen een kloof met de concurrentie. Sigrid Vanden Bempt moest achtervolgen met Selien De Schryder en Rosemary Kithusi.

Dejaeghere, in één van haar laatste wedstrijden, kwam nooit in gevaar en liep naar een makkelijke zege. Met een ruime voorsprong won ze voor de vijfde keer in Dour. Achter haar rug schudde Vanden Bempt de anderen van zich af. De jonge De Schryder werd knap derde.

17:13 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Veerle wint overtuigend in Dour

Vijfde zege voor Dejaeghere in Dour
Veerle Dejaeghere pakte in Dour een nieuwe zege in de Lotto CrossCup. Ze liep van start tot finish aan de leiding. Bij de mannen ging de Keniaan Bonface Kirui met de zege lopen.
Veerle Dejaeghere ging van in de eerste ronde vol door. De leidster in de Lotto CrossCup-klassement sloeg meteen een kloof met de concurrentie. Sigrid Vanden Bempt moest achtervolgen met Selien De Schryder en Rosemary Kithusi.

Dejaeghere, in één van haar laatste wedstrijden, kwam nooit in gevaar en liep naar een makkelijke zege. Met een ruime voorsprong won ze voor de vijfde keer in Dour. Achter haar rug schudde Vanden Bempt de anderen van zich af. De jonge De Schryder werd knap derde.
vdjdourzj

16:13 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-02-09

Collage KBC indoor (Veerle) Belga

1456

21:38 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Foto's KBC Indoor Gent (Jorgen Lammens)

DSC_1421

DSC_1396

DSC_1422

 DSC_1431

21:24 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Dejaeghere: "Na BK stop ik echt"

Veerle Dejaeghere heeft haar laatste indoorwedstrijd gelopen. Op de mijl eindigde ze als zevende.
 
2669105267
(PhotoNews)

Nu volgen nog twee crossen en dan is het definitief afgelopen voor de Belgische loopster.

"Genieten, genieten", riepen Tia Hellebaut en Kim Gevaert mij toe na de race. "Maar van de laatste twee ronden heb ik eigenlijk niet genoten." Dejaeghere trainde niet specifiek voor zondag.

"Maar van mijn ereronde en mijn bloemen voor mijn mama heb ik wel genoten."

"Of ik na het BK veldlopen echt stop? Ja, hoor. Anders zal mijn man kwaad worden. Ik wil afscheid nemen met een titel."
kbcveerle2
kbcveerle3
kbcveerle
kbcveerle4


 
large_788422
Veerle Dejaeghere dacht dat haar steeplerace tijdens de Olympische Spelen haar laatste pisteoptreden zou worden, maar is er morgen in Gent toch bij. belga
© BENOIT DOPPAGNE

Veerle Dejaeghere loopt (een beetje tegen wil en dank) de laatste pisterondjes uit haar carrière
'Ik durfde niet neen te zeggen'

Veerle Dejaeghere loopt zondag met de mijl van de KBC Indoor haar laatste pisterondjes uit haar carrière. Een beetje tegen wil en dank, want de 35-jarige Ardooise beschouwde haar steeplerace tijdens de Olympische Spelen als de afsluiter.Kim Gevaert vierde afscheid met de Memorial Van Damme en Tia Hellebaut met de verkiezing van 'Sportvrouw van het Jaar' in het Oostendse Casino Kursaal. 'Ik pas blijkbaar in dat rijtje, want manager Marc Corstjens vond de mijl van de KBC Indoor de ideale gelegenheid om afscheid te nemen van het publiek', zegt Dejaeghere. 'Trainer Michel Ramboer vind dat ik goed bezig ben en ziet er evenmin graten in. Ikzelf voel mij echter niet gerustgesteld. Mijn hoofd staat hier niet naar en mijn lichaam evenmin, maar ik durfde niet neen te zeggen toen Marc met zijn voorstel op de proppen kwam.'

'Ik wilde mij deze winter beperken tot het veldlopen en er na het Europees kampioenschap een punt achter zetten', vervolgt de Ardooise. 'Plots speelde het idee om met een achtste eindzege in de CrossCup het record van Vincent Rousseau te evenaren, maar dat betekent doorgaan tot het Belgisch kampioenschap op 1 maart in Oostende en vooral veel kilometers trainen. Sinds november geef ik echter weer en zit ik continu in tijdnood. Donderdag trok ik nog met een handvol allochtone leerlingen voor een dag en een nacht op bosklas naar de Kemmelberg. Ik krijg tot mijn spijt zelfs niet de gelegenheid om de talrijke sms-berichten te beantwoorden.'

Record niet bijzonder scherp

Woensdag trainde Dejaeghere voor het eerst en meteen voor het laatst dit seizoen in de Topsporthal. 'Het was wennen, want mijn vorig optreden dateert al van 2005. Toen bleef ik op de 3.000m van de KBC Indoor met 8'53,57 minder dan twee tikken van mijn nationaal record en veroverde ik een maand later de tiende plaats in de EK-finale. Ik focuste mij destijds een heel seizoen op het indoorgebeuren, maar dat is dit keer totaal anders.'

'Een hoop atletes willen zich ook via een goede passagetijd na 1.500m kwalificeren voor het EK', beseft Dejaeghere. 'Dat betekent een tempo van 4'15, of minder na 1.500m. Ik liep in 2003 de 1.500m indoor in 4'20,87. In vergelijking met mijn zomerse nationale record op die afstand (4'05,05, red) oogt dat bescheiden, maar het geeft vooral aan hoe moeilijk het is om met een veldloopconditie indoor aan de bak te komen. Verstoppertje spelen kan ik echter niet, want er wordt een nationaal record op de mijl verwacht. Toegegeven, dat staat niet bijzonder scherp. Lindsey De Grande bracht het in 2006 als tiener op 4'49,85 en Corinne Debaets scherpte het een jaar geleden tot 4'49,55 aan. We zien wel.'

18:46 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

06-02-09

Deelnemers KBC indoor Gent (Mijl)

16:35 - Mile Women

 

 

 

BIB NUMBER

LANE

NAME

COUNTRY

 

42

1

TE RAA MARIJE

NED

 

46

2

VANDEN BEMPT SIGRID

BEL

 

45

3

DEJAEGHERE VEERLE

BEL

 

48

4

YEVDOKIMOVA NATALYA

RUS

 

41

5

LUSTIGOVA MARCELA (PACE)

CZE

 

51

6

ENGLAND HANNAH

GBR

 

49

7

AUGUSTO JESSICA

POR

 

40

8

MRISHO-MOHAMED ZAKIA

TAN

 

47

9

BOBOCEL ANCUTA

ROM

 

18:00 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |