25-10-09

Veerle knap vierde met haar team Hulshout

Veerle Dejaeghere: 'ik heb afgezien'

Dejaeghere: 'Ik kom zeker aan de start in Mol.'
Veerle Dejaeghere overschreed uitgeput de meet. "Ik heb afgezien vandaag. Het was werkelijk heel zwaar. Hoe ik de kloof op de loopsters voor me kon dichten, is me nog een raadsel. Onderweg dacht ik: "trainen meisje, trainen en nog eens trainen."

Dejaeghere, die dit voorjaar haar afscheid aangekondigd had, kon kennelijk moeilijk zonder de sport. "Het kriebelde al meteen na ene week of drie. Uiteindelijk besloot ik nog in competitie uit te komen, zonder al die zware trainingsarbeid. Ik geef fulltime les aan allochtonen en dat slorpt bijna al mijn tijd op. Ik loop van cross tot cross. In Mol kom ik zeker aan de start. Daar zal ik kunnen zien waar ik sta ten opzichte van mijn concurrenten en kan ik eventuele conclusies trekken."

Verslag Gent : Voordien hadden de vrouwen van de Vilvoordse club zich eveneens in de kijker gelopen met net hetzelfde trio als vorig jaar. Met Zenobie Van Gansbeke en Eline Dalemans lag KAAG nochtans lange tijd aan de leiding. Pas in de derde aflossing moest Nathalie Ameloot die prijsgeven aan Veerle Van linden van DCLA. Maar ook dat was van korte duur. Almensch Belete stormde naar voor en pakte een nieuwe zege. DCLA en KAAG behielden hun podiumplaats, want Veerle Dejaeghere kwam wel terug uit de achtergrond, maar bracht Hulshout niet dichter dan rang vier, net vóór RC Gent. foto's Chris De Haes en Peggy Versmesse VEERLE6

VEERLE4

VEERLE2

CC Relays 146

 

20:09 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Proficiat Veerle en ook jouw club met de prestatie van zondag.
We waren terug blij jouw te zien lopen terug !!!
Doe zo verder en speciaal een dikke knuffel aan Flavie van Steffani en Aurélie

Gepost door: peggy | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.