07-07-10

Veerle wint in Tessenderlo

Abdi Bashir en Veerle Dejaeghere winnen 'The Classic' in Tessenderlo

Veerle Dejaeghere

Abdi Bashir en Veerle Dejaeghere hebben in Tessenderlo de 25e editie van 'The Classic' gewonnen. Bashir finishte 13 seconden voor Stefan Van Den Broeck en 39 voor Hans Janssens. Lander Van Droogenbroeck werd op 47 seconden vierde en is leider in het regelmatigheidscriterium 'Partena Run Classics'.
 
Bashir
Van bij de start gingen Hans Janssens en Koen Neven in het offensief. Stefan Van Den Broek, die rustiger was vertrokken, kwam na enkele kilometers onder stoom en nam de leiding over. Voor Koen Neven lag het tempo iets te hoog. Abdi Bashir kon zijn wagonnetje nog net aanhaken, maar liet het kopwerk volledig over aan Van Den Broek. In de laatste 400 meter ging Bashir dan in de aanval en liet hij Van Den Broek achter.
 
Dejaeghere
Bij de vrouwen moest Veerle Dejaeghere bijna verstek laten gaan. De leidster in de Partena Run Classics werd in de Antwerpse tunnel opgehouden in de file, maar kon op het nippertje nog de start nemen. Maar Dejaeghere liet dat niet aan haar hart komen en won voor Kim Bosmans en Kim Geypen.. (belga/sam)

09:08 Gepost door Veerle Dejaeghere in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.