02-05-11

Veerle wint Knokke 10 km op 1 mei

Toen was het tijd voor de hoofdbrok van deze sportieve en zonnige namiddag: de Knokke 10k. De winnaar van vorig jaar, Stefan Van Den Broeck, moest jammer genoeg forfait geven wegens een blessure. Wel aanwezig toppers als Sigrid Vanden Bempt, Veerle Dejaeghere, Alexander Diaz Rodriguez en Ghirma Woldu.

Het kaf werd vrijwel meteen van het koren gescheiden. Bij de mannen namen Benjamin Barbier, Kjell De Hondt, Willem Van Schuerbeeck, Ghirma Woldu en Alexander Diaz Rodriguez al van in de eerste kilometer afstand van de rest. Na kilometer zeven moesten Rodriguez en Van Schuerbeeck de rest laten gaan. Na een spannende laatste kilometer was het Barbier die als eerste over de finish kwam voor Kjell De Hondt. Van Schuerbeeck werd verrassend nog derde voor Woldu en Rodriguez.

Bij de vrouwen liep Veerle Dejaeghere van start tot finish aan de leiding door de straten van Knokke. Ze haalde het ruim voor Sigrid Vanden Bempt en Elke van Hoeymissen.

 

Vrouwen:

1. Veerle Dejaeghere 0:34:51
2. Sigrid Vanden Bempt 0:35:21
3. Elke Van Hoeymissen 0:36:30
4. Kim Geypen 0:37:24
5. Gwendolyn De Deyne 0:38:22

De eerste twee foto's zijn van Johnny De Ceulaerde, bekende sportfotograaf

veerle1.jpg

veerle2.jpg

veerle3.jpg

21:33 Gepost door Veerle Dejaeghere | Permalink | Commentaren (1) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Altijd spannend als fotograaf wachtend op de eerste ateten die toekomen. Vooral op zo een zonnige dag als gisteren in Knokke. Muziek op de achtergrond... Veel ambiance... en dan de eerste vrouw die toekomt.

Proficiat !!!
Johnny,

Gepost door: Johnny De Ceulaerde | 02-05-11

De commentaren zijn gesloten.