25-11-13

Veerle tweede in Crosscup Roeselare

Veerle Dejaeghere/AVR heeft dan ook meer dan ooit uitzicht op een 13de eindzege. De 40-jarige Ardooise CC-leidster kwam als 2de aan en sprak zich uit voor een voortzetting van haar carrière. Het bleef er niet bij: zij wil na 4 forfaits op rij nog eens het EK-cross meemaken. Vraag blijft of de KBAB haar selecteert, want enkel de winnares was vooraf verzekerd van een ticket voor de seniorescross

Veerle Dejaeghere: "Graag naar het EK"
"Tegen Almensch was geen kruid gewassen. Ze is een klasse te sterk voor iedereen", stelde ook Veerle Dejaeghere vast. "Toch hoop ik ditmaal mee te kunnen naar het EK. Almensch is dankzij haar vierde plaats van vorig jaar ambtshalve voor dit EK geselecteerd. Zelf zou ik graag een laatste maal deelnemen. Vorig jaar viste ik achter het net doordat ik mijn gsm vergeten had. Dat zal geen tweede maal gebeuren.

http://www.focus-wtv.tv/sport?focus=14442

 

veer1.jpg

veer2.jpg

veer3.jpg

Veerle Dejaeghere behoudt leiding in CrossCup in Roeselare

zondag 24 november 2013 om 15u12

Roeselare - De 40-jarige Ardooise AVR-atlete eindigde tweede, na Almensch Belete die van start tot aankomst aan de leiding liep.

Het podium met v.l.n.r. Hanna Vandenbussche, Veerle Dejaeghere, Almensh Belete en Veronica Inglese. (Foto Belga)

Het podium met v.l.n.r. Hanna Vandenbussche, Veerle Dejaeghere, Almensh Belete en Veronica Inglese. (Foto Belga) © BELGA

Veronica Inglese uit Italië vervolledigde de top drie. Veerle Dejaeghere maakt nog kans om de Crosscup voor de dertiende keer te winnen. Ze hoopt om binnen twee weken deel te nemen aan het EK in Belgrado. De beslissing over de selecties valt morgenavond.

 

07:04 Gepost door Veerle Dejaeghere | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.